Bine ați venit!

Kálnoky Castle

Ne bucurăm și suntem onorați că considerați Castelul Kalnoky drept locația evenimentului Dumneavoastră.

Noi, Anna și Tibor Kalnoky, am avut propria noastră nuntă aici. Castelul era încă o ruină, parcul neglijat, dar peste 200 de invitați din toată lumea au venit și au sărbătorit alături de noi timp de 3 zile în acest loc special.

Mulți ani au trecut de atunci, am reușit să renovăm castelul, să amenajăm curtea și grădina englezească, am organizat diferite evenimente, expoziții, workshopuri, concerte și evenimente caritabile. Acum, ne-am gândit să împărtășim această magie cu cei care doresc să-și organizeze propriile evenimente într-un loc special. 

Vă așteptăm cu mare drag!

Ce vă putem oferi?

Servicii

location_on

Castelul în sine este o descoperire arhitecturală, iar în interiorul clădirii vă puteți familiariza cu obiectele nobilimii din Transilvania, aflând astfel mai multe despre viața aristocraților din perioada secolelor XVII – XIX.

weekend

Pentru cazare vă punem la dispoziție casele tradiționale din Micloșoara, o pensiune din apropiere sau un hotel din Brașov.

local_activity

Domeniul Kálnoky este ideal pentru nunți de mai multe zile, obiectivele turistice din zonă, muzeele și locurile superbe pentru excursii oferă multe posibilități de recreere pentru oaspeții noștri.

photo_size_select_actual

Castelul Kálnoky din Micloșoara și casele autentice din Valea Zălanului sunt perlele patrimoniului construit din zonă. De asemenea vă recomandăm să descoperiți și alte castele și conace din județul Covasna.

local_activity

Stone Pub – centrul proprietății Kálnoky de la Miklósvár

Află mai multe despre opțiunile, respectiv activitățile posibile la castelul Kálnoky.

Află mai multe